Гуртожиток Київського інституту музики імені Р. М. Глієра на тотальному карантині. Тут жив хлопець, який заразився коронавірусом від своєї родички, яка померла в Житомирській області.

Такі заходи офіційно прийняли 17 березня, так як в гуртожитку також жив хлопець, який захворів на коронавірус.

Спочатку студентів залишили без їжі і води. Зараз вони вже всім забезпечені. Але студенти кажуть, що службові працівники гуртожитку правил карантину не дотримуються - комендант, охоронник, вахтер ходять сюди на роботу і норми карантину не дотримуються.

"Діти були кинуті напризволяще – вони на три дні залишилися без харчування, тільки 20 березня силами колишнього студента університету Антона Солов'єнко організували збір коштів і закупили продукти і воду", – розповів викладач інституту В'ячеслав Дедковський.

Ректор університету Олександр Злотник запевнив, що проблема вже вирішена, студенти забезпечені всім, підозри на коронавірус у госпіталізованих не підтвердилися, але карантин знімуть, коли мине два тижні.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

студенти на карантині, скріншот з відео
студенти на карантині, скріншот з відео

студенти на карантині, скріншот з відео
студенти на карантині, скріншот з відео

Він розповів, що два рази в день студенти заміряють температуру тіла і передають інформацію в студентську поліклініку. Зараз хворих не зафіксовано.

Всього на карантині в гуртожитку 42 українця (2 співробітника інституту і 40 студентів) і 24 іноземних студента. За дотриманням карантину стежать правоохоронці.

студенти на карантині, скріншот з відео
студенти на карантині, скріншот з відео

Общежитие КМАМ им. Глиера. Карантин, день 6. - гуманитарная помощь - транспортное сообщение - официальный указ о карантине - дефицитные товары - сухой закон и национальный вопрос - благие дела без границ - музыкальная жизнь И многое другое в нашем видео. Рекомендуем к просмотру ректору КМАМ им. Глиера Александр Злотник, а также Народному Депутату Украины Грищук Рома. Отдельная благодарность Александру и Андрею из организации "Благие Дела Без Границ" за помощь в решении продовольственного вопроса для наших студентов! Спасибо всем, кто не остался в стороне, и поддержал наших ребят! Вместе мы сила!

Geplaatst door Anton Solovienko op Zondag 22 maart 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Коронавірус ламає людяність, агресивні самці зчепилися у фатальний боротьбі за продукти, жорстке відео

Як повідомляє портал «Знай.ua» чи Скасують ЗНО-2020 в Україні за пандемії — у МОН звернулися до випускників

Також «Знай.ua» писав, що "Вбивці" коронавіруса - харків'янам назвали топ продуктів, яких боїться "чума" з Китаю