Мер Кива Віталій Кличко відзначився через свій новий жарт. Так у повідомленні про участь в одній з телевізійних програм він написав, що обіцяє не "не вбивати Еріку".

Відповідне повідомлення з'явилося у Telegram-каналі Віталія Кличко.

Так, Віталій Кличко повідомляючи про участь у програмі "Свобода слова" на ICTV, натякаючи на конфуз, який стався з президентом Володимиром Зеленським під час його звернення на цьому телеканалі написав, що обіцяє не "не вбивати Еріку".

Скріншоти


"Включаюся на "Свободу слова" на ICTV. Обіцяю не вбивати Еріку", — написав Кличко.

Варто нагадати, що у вівторок, 17 березня каналі ICTV стався технічний збій під час трансляції відеозвернення президента України Володимира Зеленського. Під час того, як президент розповідав, як українцям, які опинилися за кордоном можна повернутися додому в умовах карантину, внизу екрану миготіли субтитри з серіалу "Нюхач". Курйозне відео з помилковими субтитрами розлетілося в соцмережах.

Скріншоти

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, раніше Кияни в паніці розкупили "панацею" від коронавірус - ні масок, ні антисептиків, тривожні кадри з порожніх аптек.

Як повідомляє портал "Знай.uа" Рада прийняла закон для запобігання коронавірус — без метро, автобусів і ресторанів.

"Знай.uа" писав, що У Києві тотальний карантин - закриють метро і що буде з транспортом паралізованою коронавірусом столиці.