У Києві стався колапс з проїздом людей у громадському транспорті за спецперепустками в умовах карантину та надзвичайної ситуації. Про це передає Telegram-канал "Ху*вий Київ".

Так, співробітник поліції, який стежить за порядком на зупинках, повідомив, що через нестачу спецперепусток у пасажирів доводиться питати паспорт громадянина України.

"Паспорт громадянина України, а також є спецперепустки, які надаються співробітникам товариств, яким дозволено. На жаль, не всі отримали, тому є повідомлення людей, які працюють на цих об'єктах", - розповів поліцейський.

За його словами, ситуації з дефіцитом спецперепусток будуть фіксувати до обіду цього дня, а потім "все буде мінятися, тому що всі люди отримають на це дозвіл".

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Країна 6 років у стані війни, але проїзд у траліку за паспортом - все одно дико виглядає. До речі, спецперепустки для проїзду в транспорті вже продаються на ОЛХ всього за 100 грн", - йдеться в повідомленні.

скріншот з Telegram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, куди звертатися в Києві з симптомами коронавірусу, список лікарень.

Як повідомляв портал Знай.uа, кияни вигадали, як нажитися на коронавірусі.

Також портал Знай.uа писав, що мережа супермаркетів АТБ різко підвищив ціни на продукти в Києві.