Київський метрополітен не відновить свою роботу раніше, ніж 17 квітня. Про це повідомляють українські засоби масової інформації, зокрема, "РБК-Україна".

За інформацією ЗМІ, в столиці готуються до продовження карантину, тобто 3 квітня – не кінцевий рядків.

«Рознарядка прийшла нам згори. Готуємося до того, що поїзди знову підуть з 17 квітня. До цього у нас карантин і ремонтні роботи», - зазначають джерела, в які працюють в адміністрації комунального підприємства "Київський метрополітен".

Таке розпорядження нібито надійшло співробітникам метрополітену від керівництва. В даний час метро залишається закритим, однак не пустує – там, користуючись вимушеним простоєм, проводяться ремонтні роботи.

При цьому офіційних підтверджень того, що карантин в метрополітені продовжать, поки немає. У керівництві метро посилаються на постанову Кабміну, де попередньо кінцевою датою карантинних обмежень значиться дата 3 квітня 2020 року.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще