У Києві сталася серйозна ДТП, чоловік на Daewoo не впорався з керуванням та влетів у Mercedes.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

У Києві в ніч на 20 березня сталася серйозна ДТП на Голосіївському проспекті, водій Daewoo не впорався з керуванням і врізався в задню частину автомобіля Mercedes. На місце події прибув наряд патрульної поліції і бригада швидкої допомоги.

Скріншот з відое

Відомо, що чоловік, який їхав за кермом Daewoo, не постраждав. Допомога лікарів знадобилася дівчині, яка була за кермом Mercedes.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Скріншот з відое

За попередньою інформацією правоохоронців, чоловік за кермом Daewoo перебував у стані алкогольного сп'яніння. Також документів, що засвідчують особу, у водія при собі не виявилося.

Скріншот з відое

На даний момент правоохоронці встановлюють усі причини та обставини події, ведеться слідство.

Бухой водитель #Daewoo устроил серьезное #ДТП на Голосеевском проспекте, 15. Вместе с водителем #Mercedes они двигались в одном направлении (первый ехал «немец», а за ним бухарь) - в сторону Автовокзала. Непонятно почему, но водитель Daewoo решил не тормозить и на полном ходу въехал в Mercedes. К счастью, все живы и целы. Ох, завтра у кого-то будет просто огненное похмелье...

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 19 maart 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Києві п'яна мати трьох дітей влаштувала жорстке ДТП і робила вигляд пішоходом.

Як повідомляв Знай.uа , у Харкові фанат Зайцевої на Ford не пропустив швидку допомогу на виклик, кадри ПП.