Околиці Києва оточують блокпостами, щоб обмежити в'їзд і виїзд зі столиці.

Про це повідомляє Телеграм-канал "Київ Зараз".

У п'ятницю 20 березня для недопущення розповсюдження коронавирусної інфекції COVID-19 і контролю ситуації на в'їздах і виїздах з Києва облаштували 8 стаціонарних постів. На цих блокпостах будуть цілодобово працювати поліцейські і нацгвардійці.

Правоохоронці будуть проводити всім температурний скринінг, хто буде перетинати цей блокпост. Якщо поліцейські виявлять, що у людини підвищена температура, то йому обмежать в'їзд і виїзд з міста. У такому випадки людину направлять в медустанову для подальшого обстеження.

Фото Київ Зараз

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Відзначимо, що якщо ви виявили у себе перші симптоми респіраторних захворювань обов'язково зателефонуйте своєму сімейному лікареві. Після цього залишайтеся вдома, щоб уникнути поширення захворювання.

Нагадаємо, що до 3 квітня по всій Україні оголошено карантин через світову пандемію коронавіруса. Українцям не рекомендують виходити з дому.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як перевозять хліб у розпал захворюваності коронавірусом.

Як повідомляв портал Знай.ua , приватна клініка приховала нових заражених коронавірусом в Києві – скільки людей хворі на самому справі.

Також портал Знай.ua писав, що робити українцям в Єгипті під час пандемії.