В Києві через пандемію коронавірусу ввели посилені карантинні заходи, які включають в себе закриття метрополітену. В перший же день після цього в столиці стався справжній транспортний колапс.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

У середу, 18 березня через карантин київський метрополітен закрили. І всі пасажири метро ринули на місцеві зупинки в надії дістатися на роботу наземним громадським транспортом. За розпорядженням Кабміну на час карантину за один раз перевозити у салоні маршрутки можна до 10 пасажирів, а в салоні тролейбусу до 20.

Громадський транспорт, фото Київ Оперативний

Громадський транспорт, фото Київ Оперативний


Про те реалії серйозно відрізняються розпорядження Кабміну. Наприклад, так відбувається проїзд у громадському транспорті - без жодних масок і обмежень за кількістю пасажирів.

Громадський транспорт, фото Київ Оперативний

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Громадський транспорт, фото Київ Оперативний


"Самі ж люди, у більшості випадків, кажуть, що готові не порушувати правил, тільки якби хтось створив такі умови (видав маски, збільшив кількість наземного транспорту і тд), а не просто почали забороняти"- сказано в повідомленні "Київ Оперативний".

На жаль, реалії серйозно відрізняються від кабінетних балачок чиновників про різні заборони. Наприклад, так відбувається...

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 18 maart 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше