Українці продовжують заражатися коронавірусом, станом на ранок 18 березня лабораторно підтверджено 14 випадків захворювання. Щоб захистити себе люди використовують медичні маски, але через величезний попит, ціна на них зросла в кілька разів. При цьому потрібно ще попрацювати, щоб знайти в київських аптеках, адже їх розбирають за лічені хвилини.

Щоб хоч якось убезпечити себе люди використовують нетрадиційні та іноді оригінальні методи захисту. Відповідне фото з'явилося в Телеграм-каналі "Мода Метро Києва".

Так, у київському метро, щоб не підхопити ніякого вірусу хлопець вирішив захиститися грунтовно. Так, він з'явився у столичній підземці в протигазі.

Фото телеграм-каналу Мода Метро Києва

"Що скажете? Параноя чи необхідні заходи?", - сказано в повідомленні телеграм-каналу "Мода Метро Києва".

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Зазначимо, що в період карантину краще більше часу проводити вдома, і не залишати його без крайньої на те потреби. Уникайте місць з великим скупченням людей, часто мийте руки, і уникайте дотиків обличчя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, коронавірус вже у Києві зафіксовано перший випадок зараження "чумою" з Китаю.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що епідемія короновируса в Південній Кореї завершилася.

Також портал "Знай.ua" писав, що коронавірус з Китаю набирає обертів, вчені світу б'ють на сполох.