На час карантину у Києві, а так само і по всій Україні перестануть реєструвати шлюби.

Про це йдеться в повідомленні Міністерства юстиції України.

Як стало відомо, з 12 березня по 3 квітня робота РАГСів буде обмежена тільки питаннями реєстрації народження, смерті та видачі архівних документів. Розпишуть тільки тих, хто подав заяву до 13 березня.

Центральний РАГС, скріншот з відео
Центральний РАГС, скріншот з відео


"Безпосередній прийом громадян буде здійснюватися виключно з питань державної реєстрації народження, смерті та видачі архівних документів про державну реєстрацію актів цивільного стану, необхідних для підтвердження при похованні", - сказано в повідомленні.

У Міністерстві зазначили, що шлюби, заявки на які були подані до 13 березня, будуть реєструватися. Також буде проводитися процедура розлучення за взаємною згодою подружжя, яке не має дітей, призначена на зазначений період.

Тим не менш громадянам надана можливість отримати консультацію або подати документи, необхідні для державної реєстрації актів цивільного стану, онлайн за допомогою веб-порталу "Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Закрити старих і дати дітям заразитися - влада обрала стратегію боротьби з коронавірусом

Як повідомляє портал «Знай.ua» Закрити всі магазини і обмежити рух транспорту - міністр Ємець хоче влаштувати українцям справжній карантин

Також «Знай.ua» писав, що Коронавірус? Ні, не чули! У Києві школярі на карантині підробляють кур'єрами Glovo