У Києві на Оболоні сталася страшна НП, хлопець прийшов у секс-шоп з пістолетом і влаштував дебош.

Про це повідомляє Інформатор.

У понеділок, 16 березня озброєний хлопець увірвався в секс-шоп NO TABOO, який розташований за адресою Оболонський проспект, 1.

У Києві хлопець прийшов у секс-шоп з пістолетом, фото Інформатор

Відомо, хлопець увійшов в секс-шоп і спочатку хотів купити щось, а потім просто попросив поміняти йому 1000 доларів на гривні. Коли він діставав гроші, працівники секс-шопу помітили в його кишені пістолет і, злякавшись, натиснули тривожну кнопку.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У Києві хлопець прийшов у секс-шоп з пістолетом, фото Інформатор

Працівники служби безпеки "Сіріус", затримали порушника до прибуття правоохоронців. Хлопець почав погрожувати співробітникам служби безпеки.

У Києві хлопець прийшов у секс-шоп з пістолетом, фото Інформатор

Правоохоронці вилучили у хлопця стартовий пістолет і 1000 доларів, які, також за попередніми оцінками криміналістів, виявилися фальшивими. Він почав розповідати, що ці купюри йому дали як зарплату.

У Києві хлопець прийшов у секс-шоп з пістолетом, фото Інформатор

Також варто відзначити, що хлопець обіцяв проломити голови оператору і журналістці, які прибули на місце НП. На даний момент правоохоронці з'ясовують причини та обставини події. Ведеться слідство.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Дніпрі розстріляли підполковника, поліція на вухах: справжній Дикий Захід

Як повідомляє портал "Знай.ua" Підстрелив 8-річну дівчинку: у Запоріжжі озвірілий малолітка вийшов сухим з води

Також "Знай.ua" писав, що В Борисполі з арбалета підстрелили соратницю скандального Годунка: хто "розбійник", подробиці нападу