У Києві на Куренівці неадекватний чоловік влаштував стрілянину на вході в супермаркет.

Про це повідомляє Інформатор.

Так, в неділю, 15 березня в Києві сталася НП, на вході в супермаркет "Сільпо", чоловік у нетверезому стані влаштував стрілянину, попередньо, зі стартового пістолета. Ця пригода сталася за адресою вулиця Скляренка, 17.

В Києві, затримали чоловіка, фото Інформатор


На місце події виїхали працівники служби безпеки "Сіріус". Тривожну кнопку натиснув охоронець супермаркету, він також викликав поліцію. Співробітники приватної служби охорони затримали двох передбачуваних порушників у стані сильного алкогольного сп'яніння і передали їх працівникам поліції.

В Києві, затримали чоловіка, фото Інформатор


Правоохоронці швидко встановили кому належить пістолет і оперативно затримали його. Зазначимо, що, на щастя, кулі з пістолета ні в кого не потрапили. Поліцейські почали опитувати чоловіка, але той плутався у свідченнях. Спочатку він сказав, що таким чином влаштовував феєрверк. Потім стверджував, що так захищався, іноді вигукував, що це взагалі не він.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В Києві, затримали чоловіка, фото Інформатор


У затриманого вилучили пістолет, дві гільзи та 7 патронів. Все це відправлять на експертизу. А стрілка і його друга затримали до з'ясування обставин. На даний момент ведеться слідство.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Дніпрі розстріляли підполковника, поліція на вухах: справжній Дикий Захід

Як повідомляє портал "Знай.ua" Підстрелив 8-річну дівчинку: у Запоріжжі озвірілий малолітка вийшов сухим з води

Також "Знай.ua" писав, що В Борисполі з арбалета підстрелили соратницю скандального Годунка: хто "розбійник", подробиці нападу