У Києві можна перевіритися на коронавірус в приватних клініках, однак ціни на їх послуги «кусаються». Зокрема, про наявність експрес-тестів на коронавірусну інфекцію заявила приватна клініка Eurolab.

Однак у Facebook користувачі відзначають, що ще учора такий тест коштував в Eurolab 1,4 тисячі гривень, а сьогодні ціна піднялася до майже 16 тисяч гривень.

За словами користувачів, такий тест не може бути використаний для ранньої діагностики захворювання – його коректні результати лише у разі гострої фази захворювання. А тест, який допоміг би визначити наявність захворювання у переносника, коштує близько 19 тисяч гривень. При цьому у вільному доступі в Україні таких тестів немає.

Скрін, Facebook
Скрін, Facebook

Скрін, відео Facebook
Скрін, відео Facebook

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Разом з тим ще одна приватна клініка, "Діла", заявила, що тести для виявлення коронавирусной інфекції в Україні є тільки в одній лабораторії, і це - не Eurolab. У МОЗ не повідомляють про наявність таких тестів у розпорядженні яких би то не було приватних клінік в країні.

Скрін, відео Facebook

«Тепер я знаю, де працюють хапуги, якщо ще врахувати, що МОЗ закупила 90000 експрес тестів за наші ж податки. Веселуха триває», - відзначають в коментарях.

Нагадаємо, коронавірус забрав життя рідної людини Макгрегора, спортсмен в глибокому траурі.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Києві дезінфікують метро і під'їзди будинків.

Також Знай.uа писав, Роналду "зустрівся" з коронавірусом і почав благати людей про головне - "Втратив близьких".