Київський метрополітен дезінфікують двічі на добу. Про це повідомили в телеграм-каналі «Київ зараз».

За повідомленнями, в підземці два рази на добу миють підлоги, промивають поручні ескалаторів, касові вікна, ручки всіх дверей. Для дезінфекції метрополітену використовують препарати «Тентамин», «Тентамин+», «Биолонг» і «Антихлор».

Крім того, персонал метро і машиністи рухомого складу проходять медичний огляд перед кожною зміною. В даний час столичний метрополітен продовжує працювати в звичайному режимі. У тому випадку, якщо в столиці буде зафіксовано хоча б один випадок захворювання коронавірусом, рух громадського транспорту можуть обмежити.

Крім підземки, в Києві почнуть дезінфікувати також сходові клітини, ліфти та під'їзди житлових будинків. За словами першого заступника мера Миколи Поворозника, такі заходи з розповсюдження небезпечного захворювання робитимуться кожні добу.

Як повідомляв Знай.uа, інфекціоністи повідомили про першої смерті від коронавіруса в Україні. Навіть карантин тут вже був безсилий. Тепер будуть робити ще додаткові заходи безпеки.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також Знай.uа писав, ПриватБанк згадав про бабусь і дідусів і тепер намагається просувати для них свої продукти. Крім того, один з найбільш відомих банків країни звернувся до клієнтів з незвичайною, якби не час, просьбой.

Нагадаємо, в McDonalds більше ні ногою. І справа не тільки в відсутність масок у персоналу, масовістю відвідування цих закладів, веганстве або нездорової їжі. Фастфуд перетворився просто на звалище сміття.