У Києві продовжують заробляти на паніці, що охопила країну перед обличчям коронавіруса. Зокрема, в одному з супермаркетів помітили упаковки медичних масок за ціною 1,2 тисячі гривень. Такий обурливий факт оприлюднив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook користувач Юрій Бауман.

За його словами, непомірно дорогий товар був помічений в супермаркеті Novus на Позняках. В упаковці – 50 масок, тобто ціна однієї становить 24 гривні. Якщо вірити коментаторам, це ще не найдорожчі маски в Києві.

Скрін, Facebook

Автор посту висловив обурення спекулятивними цінами і закликав Антимонопольний комітет України звернути увагу на даний факт.

"Їхав до друзів на день народження, хотів купити солодощі. Побачив цікавий стенд і був шокований. Медичні маски. Ціна 1,2 тисячі гривень за одну пачку… Робимо ставки, буде якась реакція хлопців з Комітету?", - відзначає автор посту.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

«Ого, ціна! Якийсь космос», «На жаль, це не тільки в «Новус». В аптеках, де є маски, їх продають поштучно по 20 гривень, тобто на 4 гривні дешевше, ніж ці. І це не тільки з масками. На початку лютого я купувала інфрачервоний термометр - 355 гривень, зараз він коштує 8000 гривень (вісім тисяч)! Такі у нас люди», - пишуть в коментарях.

«МОЗ заявляло, що нібито вже є це питання на розгляді антимонопольного, так як це повсюдна проблема. Подивимося...», «Вчора наш президент сказав, що поговорив з керівниками аптек і ціни будуть доступні для громадян. Цікаво, яка б була ціна, якщо б він не поговорив», - дивуються українці.

Нагадаємо, коронавірус забрав життя рідної людини Макгрегора, спортсмен в глибокому траурі.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Києві дезінфікують метро і під'їзди будинків.

Також Знай.uа писав, Роналду "зустрівся" з коронавірусом і почав благати людей про головне - "Втратив близьких".