Увечері четверга, 12 березня, в Києві на Печерську пролунав звук пострілу. На вулиці Генерала Алмазова жінка поранила чоловіка, а після цього втекла. На місце виїхали патрулі поліції і лікарі швидкої допомоги.

За заявленою адресою вони виявили потерпілого з пораненням ноги. Про це з місця події повідомляє Інформатор

За попередньою інформацією, близько 10 вечора жінка вистрілила в чоловіка з пістолета і втекла. На місці НП нам повідомили, що підозрювана є колишньою дружиною потерпілого чоловіка. Лікарі надали допомогу пораненому. Куля потрапила чоловіку в ліве стегно.

Швидка допомога, джерело : Інформатор
Швидка допомога, джерело : Інформатор

оформлення злочину, джерело: Інформатор
оформлення злочину, джерело: Інформатор

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

поліція, джерело Інформатор
поліція, джерело Інформатор

Судячи з усього, жінка зробила постріл з травматичного пістолету. Після того, що сталося, вона втекла у невідомому напрямку. Що саме стало причиною конфлікту між колишнім подружжям, який закінчився стріляниною — невідомо. Для встановлення деталей інциденту на місце викликали слідчо-оперативну групу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Дніпрі розстріляли підполковника, поліція на вухах: справжній Дикий Захід

Як повідомляє портал «Знай.ua» Підстрелив 8-річну дівчинку: у Запоріжжі озвірілий малолітка вийшов сухим з води

Також «Знай.ua» писав, що В Борисполі з арбалета підстрелили соратницю скандального Годунка: хто "розбійник", подробиці нападу