У Києві жінка змусила свою дитину вкрасти чужий самокат. Про це у спільноті «Київ Оперативний» написала постраждала, чиє майно було вкрадено. Вона також опублікувала відповідне відео з камери спостереження в супермаркеті.

«12 березня у мого малюка, який пішов з бабусею в Novus на Кавалерідзе 1, жінка зі своїм дитям вкрала наш самокат. Якщо ви володієте інформацією про цю жінку, напишіть нам, будь ласка, в особисті повідомлення. Спасибі!», - пише автор посту.

На кадрах з камери видно, що дитина залишила свій самокат в торговому залі і відійшла убік. В цей час стороння жінка штовхнула свого малолітнього сина до самокату і змусила його вчинити крадіжку.

12.03.2020 у моего малыша, который пошёл с бабушкой в #Novus на Кавалеридзе 1, женщина с видео со своим ребёнком украла наш самокат. Если вы владеете информацией о данной женщине, напишите нам пожалуйста в ЛС. Спасибо

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 12 maart 2020

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«А з виду так пристойно виглядає. Пихнула синочку той самокат і бігом! Ось так, синку, треба красти! Учись! Сподіваюся, її впізнають по її такому яскравому вбранню і зганьблять!», «Там був момент, коли дитина тормознулась брати чуже. Після усної мотивації прискорився... може, дитина ще не зовсім втрачена і коли-небудь скаже мамі «ні, я не візьму чуже!»?», «Уважно дивіться на обличчя. Треба поширювати відео і знайти ту сволоту. Рученята вкоротити, щоб не крали», - пишуть коментатори.

«Вкрала і оком не моргнула, знайти і змусити купити 100 штук таких в якийсь дитбудинок, щоб знала, як красти дитячі речі», «Зрозуміло, звідки береться така кількість злодіїв і злочинців. Їх виховують подібні жінки. Причому вкрала не сама, а руками дитини. Шкода, що таких ніколи не знаходять і не карають», - додають інші.

«Орудує банда самокатчиков», «Викрасти за 60 секунд!», - сміються деякі.

Нагадаємо, що у Харкові у красуні з інвалідністю викрали візок, диявольський цинізм обурив Україну: "Залишилася без ніг..."

Як повідомляв портал Знай.uа , в Києві банда психів влаштувала погром в MisterCat: піца на голові і бите скло, дикі кадри.

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.