На українську столицю насувається поривчастий шквальний вітер. Про це повідомили в Telegram-каналі Київ Сьогодні (КС). Повідомляється, що вже в четвер увечері 12 березня розпочнеться штормовий вітер до 18 м/с.

За повідомленнями синоптиків, можливі опади. А ще знавці прогнозів погоди рекомендують не ховати далеко зимові куртки, шапки і шарфи — цілком імовірно, що на вулиці значно похолодає.

Киян попередили і про техніку безпеки, якої слід дотримуватися під час штормового попередження. Ховатися від вітру у себе вдома. Задля уникнення травм і інших інцидентів мінімізуйте виходи на вулицю, сходіть в магазин за продуктами і чим-небудь до чаю до того, як погода почне стрімко псуватися. Дуже небезпечною ідеєю буде стояти під деревами і хиткими рекламними конструкціями — така поведінка загрожує травмою і навіть смертю.

Будьте акуратні, дорогі читачі, і негода неодмінно зміниться весняним сонцем — потрібно тільки перечекати.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що погода на 12 березня стане покаранням для всієї України.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Як повідомляв портал “Знай.ua” ,цей день покаже Києву, якою повинна бути справжня весна.


Також “Знай.ua” писав, що синоптики закликали діставати пуховики — погодний бунт незабаром вижене весну з міста.