У підсобному приміщенні київського кінотеатру «Флоренція» пізно ввечері 11 березня виявили труп його директора. Про це повідомляє телеграм-канал «Київ зараз».

На труп натрапили працівники кінотеатру. Вони викликали швидку допомогу, але прибулим медикам ставалось тільки констатувати факт смерті чоловіка.

Як повідомляється, тіло керівника закладу було в крові, на ньому при попередньому огляді виявили кілька саден. Припускають, що причиною смерті директора міг стати нещасний випадок – в підсобному приміщенні кінотеатру досить круті сходові марші. Правоохоронці припускають, що загиблий міг просто оступитися і впасти з крутих сходів, отримавши при цьому смертельну травму.

Проте це не остаточна версія події, з'ясувати причину загибелі 53-річного чоловіка належить оперативно-слідчій групі.

Нагадаємо, "слуга народу" виявився ґвалтівником малолітніх, ЗМІ розкрили деталі

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що осатанілий франківчанин відправив свідків Єгови в "чистилище".

Також портал "Знай.uа" писав, що п'яні мажори на Bentley побили копа і катували родину голками.