Під Києвом розшукують жінку з двома дітьми, яка пішла з дому і так і не повернулася.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

На Київщині у селищі Лизогубова Слобода, Згурівського району зникла 30-річна Жукалюк Наталія та її двоє малолітніх синів: Жукалюк Олександр, 5 років та Нестеренко Микола, 1рік 8 місяців.

За інформацією правоохоронців, жінка пішла з дому у суботу, 7 березня. Наразі про її місцеперебування нічого не відомо. Телефон жінки відімкнений.

Особливі прикмети зниклої жінки: виглядає старшою за свій вік, зріст 170 см, худорлявої статури, обличчя овальне, очі зелені, біле фарбоване волосся довжиною до плечей. Вона була одягнена в помаранчеву куртку темні штани та сині кросівки.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Жукалюк Наталія, фото Київ Оперативний

Особливі прикмети зниклого Олександра: зріст 90 см, худорлявий, обличчя овальне, очі блакитні, волосся темне.

Жукалюк Олександр, фото Київ Оперативний

Особливі прикмети Миколи: зріст 65 см, середньої статури, обличчя кругле, волосся світле, очі блакитні.

Нестеренко Микола, фото Київ Оперативний

Якщо ви бачили цю жінку з дітьми чи знаєте щось про її місце перебування, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я жінки та її малолітніх дітей.

Geplaatst door Киев Оперативный op Zaterdag 16 juni 2018

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Києвом безслідно зникла 12-річна принцеса, трагедія Даші Лук'яненко перед очима

Як повідомляє портал "Знай.ua" Зниклі без вести, вільна торгівля і санкції: у Німеччині запропонували проросійський план досягнення миру в Україні

Також "Знай.ua" писав, що Під Києвом пропала бліда дівчина в чорному, фото і прикмети.