Ранок вихідного дня в Києві почався з НП. У Солом'янському районі в Турецькому містечку прорвало трубу біля житлового будинку, вода полилася рікою до сусідньої багатоповерхівки, затопила підвали, двір і машини, які були припарковані у дворі.

Прорив стався близько 00:00-01:00, залишивши мешканців повністю без води, а потоп почався вже о 06:00.

Мешканці розповіли, що вночі почули гуркіт, а виглянувши у вікно, побачили як б'ється з асфальту фонтан води. Спочатку вода стікала в зливову каналізацію, але під ранок вони забилися і в сусідньому від місця прориву будинку утворилася «ріка» з бруду і піску. Воду перекрили тільки о восьмій ранку. А власникам припаркованих авто довелося вичерпувати воду зі своїх «ластівок» відрами, надівши гумові чоботи або просто обв'язавши ноги пакетами.

прорив труби, джерело :informator
прорив труби, джерело :informator

прорив труби, джерело :informator
прорив труби, джерело :informator

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На місці працювали правоохоронні органи, які задокументували скарги потерпілих жителів. До будинку, біля якого стався прорив, прибули комунальники. Але виявилося, що із-за автомобіля, який стоїть прямо під під'їздом, співробітники «Київводоканалу» не можуть під'їхати до місця провалу та ліквідувати аварію.

Власник машини боявся переставляти автомобіль із-за загрози ще одного провалу на вже тріснувшому асфальті. А сусіди з погрозами намагалися домогтися від нього згоди на переміщення транспорту. Адже в будинку за адресою вулиця Пулюя, 1а взагалі немає води, від слова зовсім.

Зрештою чоловік все-таки здався і трактор перетягнув Mazda на безпечну відстань, дозволивши комунальникам приступити до ремонту. Поки невідомо, скільки часу займе ремонт і коли у людей у квартирах з'явиться вода.

прорив труби, скріншот з відео
прорив труби, скріншот з відео

прорив труби, джерело :informator
прорив труби, джерело :informator

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Київ йде під землю - дике ПП біля оперного сполошила очевидців, місто дірявих труб

Як повідомляє портал «Знай.ua» З мосту Патона ллється водоспад окропу - 200 будинків у Києві залишилися без тепла

Також «Знай.ua» писав, що Зварилися заживо: звичайний прорив труби обернувся бідою, кадри наслідків