До Подільського управління поліції від чоловіка надійшло повідомлення про те, що на вулиці Синьоозерній невідомі його побили, а після вкрали гроші та мобільний телефон. На виклик виїхали слідчо-оперативна група та медики.

Слідчий Подільського управління поліції Олександр Яровий розповів, що таксист приїхав на замовлення, де до нього звернулась дівчина з проханням поставити два пакети у багажне відділення. Коли водій нагнувся поставити пакети у багажник, то відчув, як хтось вдарив його по голові,після цього він втратив свідомість.

«Коли чоловік прийшов до тями, він побачив, що із салону авто зникли гроші, мобільний телефон, банківська картка та документи. У подальшому з місця скоєння злочину ми вилучили дерев’яну палицю, якою зловмисники завдали тілесних ушкоджень потерпілому. Після проведення оперативно-розшукових заходів ми встановили та затримали нападників. Це – подружжя, яке приїхало з Дніпропетровщині на заробітки до Києва. За місцем мешкання фігурантів ми провели санкціонований обшук та вилучили мобільний телефон потерпілого».

31-річному чоловіку та його 19-річній дружині слідчі оголосили про підозру. Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Суд обрав нападникам запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Стара крадійка обчистила дитину просто у відділі іграшок, ціле місто жадає справедливості: відео

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Києві грабіжники жорстоко познущалися з жінки: "Підбігли зі спини, бризнули балоном в обличчя"

Також «Знай.uа " писав, що Вкрали гроші, пританцьовуючи — в кадр потрапили двоє типів, які пограбували нещасних тварин