У Києві розшукують жінку, яка скоїла крадіжку мобільного телефону в одному зі столичних ліцеїв. Особа злодійки потрапила на камеру відеоспостереження, розміщену в приміщенні навчального закладу. Про це розповіли в співтоваристві «Київ оперативний» у соцмережі Facebook.

За наданою інформацією, вона 6 березня близько 13:15 зайшла в ліцей № 144 імені Р. Вашенко, розташований на проспекті Ст. Лобановського, 6. Вона увійшла в роздягальню, «вивернула рюкзаки дітей, скоїла крадіжку і спокійно пішла».

«Ця дама аргументовано підозрюється у крадіжці мобільного телефону, яка сталася 06.03.2020 о 13.15 в учня Ліцею N144 їм. Р. Ващенко», - пишуть у співтоваристві.

Всіх, хто може допомогти у впізнанні даної особи, просять повідомити в поліцію.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

«А як вона зайшла? Блін, я пам'ятаю, у нас зі школи просто так не вийдеш і не ввійдеш під час уроків...», - пишуть кияни в коментарях, цікавлячись, «куди дивилася охорона?».

«Як взагалі можна красти у дітей?», - дивуються коментатори.

Нагадаємо, раніше Під Києвом безслідно зникла 12-річна принцеса, трагедія Даші Лук'яненко перед очима

Як повідомляє портал "Знай.uа" Зниклі без вести, вільна торгівля і санкції: у Німеччині запропонували проросійський план досягнення миру в Україні

Також Знай.uа писав, що Під Києвом пропала бліда дівчина в чорному, фото і прикмети.