У Києві в п'ятницю, 6 березня, між двома чоловіками стався конфлікт через меблі, який закінчився стріляниною і поліцією.

Так, жінка звернулася в правоохоронні органи і заявила, що у співробітника її фірми стріляли за адресою вулиця Златоустівська, 23а. На щастя, в результаті інциденту ніхто не загинув.

Як повідомляє Інформатор, власниця фірми почула постріл і зателефонувала в поліцію близько 12:25. Під час розглядів копи з'ясували, що є один постраждалий – охоронець фірми. Його доставили в найближчу лікарню з серйозною травмою голови.

поліцейські, фото Інформатор
поліцейські, фото Інформатор

За словами охоронця, між ним і колегою виник конфлікт через меблі. Під час розборок чоловік дістав пістолет і вистрілив під ноги потерпілому, а після цього вдарив його рукояткою пістолета. Для розглядів на місце направили співробітників поліції та слідчо-оперативну групу.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 5 березня у Борисполі озброєний чоловік протаранив два автомобілі, після чого виліз з авто і приставив до своєї скроні пістолет.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Лісовому масиві в маршрутці чоловік ударив дівчину просто в обличчя, розбивши при цьому їй ніс.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві чоловік вліз у розбірки з іноземцями і отримав кулю в обличчя.