У четвер, 5 березня, співробітники державної виконавчої служби заблокували роботу птахофабрики "Київська", намагаючись провести опис її майна. Про це повідомляє «Деловая столица», публікуючи відповідне відео у Facebook.

Як зазначається, працівники фабрики вважають такі дії спробою директора НАБУ, Артема Ситника, помститися їм за протести проти нього. Зокрема, у лютому вони вийшли на мітинг під Верховну Раду, Кабінет міністрів та Офіс генпрокурора із вимогою усунути Ситника від займаної ним посади.

Ситника обвинувачують у тому, що він намагався заблокувати роботу птахофабрики, викликавши на допити 10 тисяч її співробітників. Він намагається довести те, що найбільший в Україні агрохолдинг існує нібито лише на папері.

“Це помста за яйця”: працівники птахофабрики “Київська” звинуватили директора НАБУ Ситника в тиску на підприємство Сьогодні, 5 березня, працівники державної виконавчої служби, порушуючи санітарні правила, намагалися потрапити на територію птахофабрики “Київська” для опису майна. Працівники, які вийшли захищати своє підприємство, звинуватили директора НАБУ в помсті за нанесені на яйця написи “Ситника геть!”. Робота птахофабрики “Київська”, що входить до складу агрохолдингу “Авангард”, була заблокована через спроби працівників виконавчої служби, які прийшли описувати майно підприємства з подачі НАБУ. Підприємство знаходиться на особливому санітарному режимі як підприємство харчової промисловості та через посилені заходи безпеки через небезпеку розповсюдження пташиного грипу в Україні, тому доступ на територію можливий тільки за наявності санітарних книжок після обстеження та санітарної обробки. Працівники ж виконавчої служби намагалися пройти на режимний об’єкт без дотримання санітарних правил і вимог безпеки.

Geplaatst door Деловая столица op Donderdag 5 maart 2020

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Натомість працівники фабрики принесли до адмінбудівель лотки із яйцями, на яких розмістили напис "Ситника геть!".

Саме тому на птахофабриці дії представників державної виконавчої служби називають особистою «помстою Ситника за яйця». Виконавців також не пустили до фабрики через недотримання ними санітарних вимог, які діють для всіх відвідувачів фабрики.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Аваков написав дивне звернення Ситнику: "Ідіотів шкода".

Як повідомляв портал "Знай.ua", по одному фото стало зрозуміло, хто розумніший - Аваков чи Гончарук.