У Києві вже кілька днів розшукують неповнолітню красуню в зеленій куртці.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

В Києві розшукують безвісти зниклу Бурмистрову Наталію Романівну, 04.09.2002 року народження. Дівчина навчається на І курсі ДНЗ "Київське регіональне вище професійне училище будівництва".

За інформацією правоохоронців відомо, що дівчина вийшла з гуртожитку по вулиці Стельмаха, 5 у понеділок, 2 лютого близько 16:00. Наразі про її місцеперебування нічого не відомо. Телефон дівчини відімкнений.

Бурмистрова Наталія, фото Київ Оперативний


Особливі прикмети: на вигляд 17-18 років, зріст 184 см, середньої тілобудови, волосся темно-каштанове до плечей, на тильній стороні правої долоні шрам від опіку. Дівчина була одягнена в темно-зелену куртку до колін (з капюшоном), сірі легінси, чорні замшеві, осінні черевики вище кісточки.

Відомо що при собі неповнолітня мала грошові кошти близько 1400 гривень, мобільний телефон "Xiaomi", учнівський квиток, паспорт (ID-картка) та посвідчення дитини з багатодітної сім’ї.

Бурмистрова Наталія, фото Київ Оперативний


Уважно подивіться на фото, якщо ви бачили цю дівчину, чи знаєте щось про її місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102, або ж за номером телефону 093-499-97-52. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я дівчини.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

Увага! #Розшук! Голосіївський УП встановлюється місцезнаходження неповнолітньої Бурмистрової Наталії Романівни,...

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 4 maart 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що на Рівненщині 19-річна мати побила новонародженої дитини, а потім закрила її в кімнаті гуртожитку і безслідно зникла.

Як повідомляв портал Знай.uа , під Дніпром 2-річного хлопчика знайшли біля річки.

Також портал Знай.uа писав, що в одній зі шкіл Києва стався жахливий інцидент.