У Деснянському та Дніпровському районах Києва планується демонтаж рекламних білбордів.

Керівнику комунального підприємства "Київреклама" запропоновано демонтувати борди, на які закінчилися договори оренди, за 7 адресами.

Борди запропоновано прибрати на наступних ділянках столиці: вулицях Хоткевича, Шумського, проспекті Соборності перед ж/д мостом у бік мосту Патона і на бульварі Перова.

Депутат Київради Петровець Олег намагається з'ясувати у директора КП “Київреклама” Оксани Дзядевич, чому не демонтуються сім рекламних щитів у Дніпровському і Деснянському районах Києва, термін дії договорів яких давно закінчився.

Депутат зазначає, що у відповідності з прийнятим 22 вересня 2011 року рішенням Київради №37/6253 “Про затвердження Порядку розміщення реклами в Києві”, демонтаж рекламних засобів повинен бути проведений його власником самостійно і за власний рахунок. При цьому не потрібно направляти окрему вимогу розповсюджувача реклами, якщо власник рекламного засобу не встановлено. У разі, якщо демонтаж не проведено законним власником, рекламний засіб має бути прибрано КП “Київреклама”.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Петровець звернувся до директора КП “Київреклама” з проханням демонтувати рекламні білборди на наступних адресах:

  • вул. Хоткевича/вул. Червоноткацька (термін договору закінчився 19 березня 2018 року);

  • вул. Хоткевича, 3 (закінчився 15 серпня 2018 року);

  • просп. Соборності перед ж/д мостом у бік моста Патона (закінчився 29 грудня 2015 року);

  • вул. Шумського, 3-Г (витік 11 листопада 2019 року);

  • бул. Перова, 4 (закінчився 31 серпня 2017 року);

  • бул. Перова, 8 (закінчився 31 серпня 2017 року);

  • бул. Перова, 10 (закінчився 31 серпня 2017 року).

демонтаж білбордів, скріншот з відео
демонтаж білбордів, скріншот з відео

Нагадаємо, раніше Прощаємося з таксофонами: “Укртелеком” ліквідує “телефонні будки”

Як повідомляє портал «Знай.ua» Ліхтарі Кличко в Маріїнському парку "втомилися" слідом за мостами, схему на мільйони показали одним фото

Також «Знай.ua» писав, що У Харкові взялися за знесення "Барабашово", в хід пішли кулаки, - "поліція вирішила не втручатися"