З самого ранку Київ накрив густий туман,через це синоптики оголосили І рівень небезпеки у Києві та Київській області. Через густий туман на трасі під столицею зіткнулися відразу 10 авто.

Про це повідомляє Телеграм-канал "Київ Зараз".

У середу, 4 березня на трасі Київ - Одеса через погану видимістб в ДТП потрапили понад 10 машин протгом 100 метрів. На місце події виїхала бригада швидкої допомоги та наряд патрульної поліції.

Під Києвом у ДТП потрапили 10 машин, фото з телеграм-каналу


Також повідомляється, що в результаті ДТП кілька людей отримали травми різного ступеня тяжкості. На місці працюють медики.

Під Києвом у ДТП потрапили 10 машин, фото з телеграм-каналу

Під Києвом у ДТП потрапили 10 машин, фото з телеграм-каналу

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще


За даними Укргідрометцентру, в першу половину дня 4 березня по Києву та Київській області туман, видимість 200-500 м ( І рівень небезпеки, жовтий). У зв'язку з поганою видимістю водіям варто бути обережними на дорогах. Під час туману водіям слід знизити швидкість руху і включити протитуманні фари одночасно з ближнім світлом. Також слід не забувати про безпечну дистанцію з іншими автомобілями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше молода киянка кинулася під колеса смерті, моторошні деталі нічного ДТП

Як повідомляє портал "Знай.ua" під Києвом п'яний коп уявив себе Шумахером і збив двох пішоходів, дикі кадри

Також "Знай.ua" писав, що "твоє життя нічого не коштує" - водій побив пішохода, який "образив" його авто