На столичному мосту Патона комунальники виявили аварійне просідання дорожнього покриття. Було ухвалено провести роботи в найближчі терміни, щоб зупинити руйнування. З цієї причини рух на мосту тимчасово обмежать.

Відомо, що ремонтні роботи розпочали 17 грудня о 21:00. Про це йдеться у повідомленні прес-служби КМДА.

Так, роботи проводитимуться в цілодобовому режимі. Їх закінчать до 6 ранку 23 грудня. Свіжий ремонт повинен зупинити руйнування плити на мосту Патона.

На час ремонту обмежать проїзд у крайній правій смузі у бік лівого берега. При можливості, рух у штатному режимі відновлять раніше.

Міст Патона в Києві
Міст Патона в Києві

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що 17 грудня в центрі Києва заблокована частина центральних вулиць через мітинги під стінами Верховної Ради. За даними Google-карт, більшість вулиць паралізували величезні затори.

Як повідомляв портал Знай.uа, влада Києва має намір знести в місті всі хрущовки, щоб звільнити місце для подальших забудов.

Також портал Знай.uа писав, що в Київському метрополітені в годину пік стався масштабний збій, який паралізував роботу підземки.