У Києві за адресою Амвросія Бучми, 6в мешканці будинку почали відчувати неприємний запах, який виходив з квартири на шостому поверсі. Також вони стверджували, що довгий час не бачили чоловіка, який там живе.

2 березня близько 21:30 поліцію звернулася родичка господаря квартири. Про це стало відомо на місці події.

Коли приїхали поліцейські, то під дверима квартири відчувався їдкий і неприємний запах, який був схожий на трупний. Це і стало причиною виклику рятувальників, які відкрили двері в квартиру. Коли всі зайшли всередину квартири, то побачили понівечений труп чоловіка, який лежав на ліжку.

екіпаж поліції на Бучми, джерело https:.informator.ua
екіпаж поліції на Бучми, джерело https:.informator.ua

під'їзд, джерело: kiev.informator.ua
під'їзд, джерело: kiev.informator.ua
під'їзд де знайшли труп чоловіка, джерело kiev.informator.ua

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

За попереднім оглядом, слідів насильницької смерті на тілі не знайшли. Особа чоловіка встановлена. Йому було близько 73 років. На місці працювали екіпажі поліції, медики та слідчо-оперативна група. Деталі інциденту з'ясовуються.

Нагадаємо, раніше Під Львовом з річки виловили труп чоловіка, який каменем пішов під лід

Як повідомляє портал «Знай.ua» "Підказав" пожежа - у Львові виявили скалічений труп, і це ще не найстрашніше

Також «Знай.ua» писав, що У Харкові знайшли обвуглений труп молодої дівчини - перерізали горло і кинули вмирати в помийній ямі