У вівторок, 4 лютого, в спальному районі Києва біля гаражів знайшли труп молодої дівчини.

Про це повідомляє Telegram-канал "Украина Сейчас" і публікує моторошні кадри з місця події.

"На Вишгородській між гаражів знайшли труп молодої дівчини. Вона сиділа на землі, спершись об гараж. Саме в такій позі її знайшли працівники прийому склотари. Попередньо, дівчині 25-30 років, вона бездомна. Поліція з'ясовує, що стало причиною смерті", - сказано в повідомленні.

У Києві виявили тіло молодої дівчини, фото: Украина Сейчас

Деталі трагедії і причина смерті, як і особа загиблої, наразі невідомі, на місці працює оперативно-слідча група.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Україну сколихнула страшна новина - киянка, прийшовши приймати орендовану на Новий рік квартиру, знайшла у шафі трупи двох молодих дівчат.

Як повідомляв Знай.uа, ще одне жорстоке вбивство сталася на Рівненщині. Так, у селі Перемиловка хлопець вбив пенсіонера тільки за те, що той не позичив для його матері кілька сотень гривень.

Знай.uа писав, Києві повідомили про підозру 41-річного чоловіка, який розбещував дітей. Так, за даними копів, педофіл знайомився з дітьми у соцмережах входив у довіру і починав розпусне листування, надалі плануючи зносини.