У понеділок, 2 березня, у Києві спалахнула квартира у багатоповерхівці - на місце пожежі мчать рятувальники, біля будинку зібралися жителі та випадкові перехожі.

Подробиці повідомляє "Київ Оперативний" на сторінці спільноти у Facebook та публікує відео інциденту.

"Прямо зараз на проспекті Правди, 19/3, у багатоквартирному будинку палає квартира на 12-ому поверсі. На місці вже 5 пожежних авто, інформація про потерпілих встановлюється", - йдеться в повідомленні.

Пожежа у Києві, скріншот Facebook

Наразі інформації про постраждалих немає, рятувальники встановлюють джерело займання та працюють над ліквідацією пожежі.

Популярні новини зараз
Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Прямо зараз на проспекті Правди, 19/3, у багатоквартирному будинку палає квартира на 12-ому поверсі. На місці вже 5 пожежних авто, інформація про потерпілих встановлюється.

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 2 maart 2020

Нагадаємо, у Києві продовжуються транспортні НП - слідом за маршруткою, що спалахнула на ходу у Солом'янському районі столиці в понеділок зранку, 2 березня, подібний інцидент повторився з легковиком.

Також "Знай.uа" писав, що на трасі Київ-Одеса сталася жахлива ДТП, зіткнулися пасажирський автобус і вантажівка.