Під Києвом в селі Страхолісся, що на Іванківщині, двоє чоловіків на моторному човні вийшли на рибалку і пропали. На даний момент їх місцезнаходження невідоме. Поліція проводить пошукову операцію.

Чоловіки перестали виходити на зв'язок ще 2 дні тому. Про це повідомила поліція Київської області.

1 березня о 17:45 в поліцію області надійшло повідомлення про те, що 28 лютого на Київському морі біля села Страхолісся дві людини вийшли на воду на човні «Прогрес» у бік бази «Нептун» Чернігівській області. 29 лютого о 03:47 один з рибалок вийшов на зв'язок і написав повідомлення, що допомога їм не потрібна. Після цього зв'язок з чоловіками пропав. Силами ДСНС, Нацполіції і місцевих жителів (знайомих рибалок на двох особистих човнах) протягом 1 березня проводилися пошуки, однак безрезультатно.

пошукова операція, джерело Національна Поліція

Вранці 2 березня в 08:25 відновили пошукові роботи із залученням авіації ДСНС, а саме вертольота H-225 Super Puma з робочою пошуковою групою в кількості 5 чоловік для обстеження акваторій ймовірного зникнення рибалок. На даний момент на пошуки зниклих орієнтовані особовий склад поліції Київської області, зокрема Іванівської, Вишгородської, зони ЧАЕС, поліцейські суміжних регіонів, мобільні патрулі, громадськість. Правоохоронці так само дуже сподіваються на допомогу небайдужих громадян.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

При наявності будь-якої інформації про можливе місцезнаходження рибалок, повідомте по телефону спецлінії поліції «102».

Нагадаємо, раніше Під Києвом пропала бліда дівчина в чорному, фото і прикмети

Як повідомляє портал «Знай.ua» Під Дніпром майже місяць шукають хлопця з татуюванням, - рідні сходять з розуму

Також «Знай.ua» писав, що У Києві розшукують бабусю в бежевій капелюсі, особливі прикмети і фото