На трасі Київ-Одеса, поблизу селища Чабани, сьогодні, 1 березня, загорілася будівля готелю. Про це повідомляють у спільноті «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

На місці події вже працюють пожежні бригади, зазначається у повідомленні. Готель, який охопило полум’я, розташовано поблизу автозаправки АЗС КЛО.

На опублікованих кадрах помітно, що будівлю готелю та трасу поблизу нього загорнуло густим сірим димом. Пожежні докладають всіх зусиль для ліквідації займання.

Наразі немає повідомлень щодо можливих жертв та постраждалих під час пожежі, а також що саме стало причиною займання будівлі.

За попередніми даними, покрівля будівлі вже згоріла повністю.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

На Одеській трасі, у Чабанах, поблизу із АЗС КЛО, палає готель. На місці вже працюють бійці #ДСНС. Інформація про потерпілих встановлюється.

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 1 maart 2020

У коментарях до посту свідки події зазначають, що "дим такий, що не видно нічого. Хвилин 15 тому проїжджав повз".

Нагадаємо, що у Києві на Троєщині, де раніше горів ринок, спалахнула велика пожежа.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на Львівщині жінка підпалила будинок з чоловіком-тираном всередині.

Також "Знай.ua" писав, що в Києві на Борщагівці спалахнула пожежа в квартирі – житло на п'ятому поверсі будинку підпалили.