У Голосіївському районі Києва сторож Байкового кладовища під час обходу території виявив чоловіка, який не ворушився і не подавав ознак життя.

У четвер, 27 лютого, близько 14:20 охоронець викликав співробітників поліції і карету швидкої допомоги, повідомляє Інформатор.

На місці інциденту медики констатували смерть людини. При огляді тіла правоохоронці не знайшли слідів насильницької смерті.

Байкове кладовище, фото Інформатор
Байкове кладовище, фото Інформатор

Під час розглядів працівник кладовища зізнався, що нещодавно до нього зверталися дві жінки, які шукали чоловіка, схожого за описом.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Після дзвінка жінки знову повернулися і розпізнали в чоловікові свого родича. Виявилося, що загиблому було всього 32 роки. Точну причину смерті встановлює слідство.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві, 28 лютого, біля навчального корпусу Національного транспортного університету виявили труп невідомого чоловіка.

Як повідомляв портал Знай.uа, 28 лютого у Львові сталася пожежа. Неподалік від згорілої дерев'яної споруди рятувальники виявили тіло людини.

Також портал Знай.uа писав, що на Львівщині знайшли тіло чоловіка, якого розшукували майже три дні.