У Києві у вівторок, 18 лютого, було виявлено труп чоловіка. Поруч із ним знаходився його товариш в непритомному стані. Про це повідомили в «Інформаторі».

Як наголошується, на страшну знахідку натрапив двірник будинку, розташованого по вулиці Тургенівська, 35б. Рано вранці він зайшов до приміщення, де знаходився бойлер, і натрапив на два тіла. Чоловік одразу викликав швидку допомогу і правоохоронців.

Обидва невідомих не подавали жодних ознак життя. Прибулі на місце виклику лікарі констатували смерть одного з них, а другий виявився живий. Щоб витягти їх з приміщення, медикам знадобилася допомога рятувальної бригади.

У загиблого – дивно чорне обличчя, додають у виданні. Його товариша госпіталізували в реанімаційне відділення, він знаходиться в несвідомому стані.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки
Показати ще

Поки не відомо, що стало причиною загибелі однієї людини і поганого стану другого. На місці події працює слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, що у Львові на одній з вулиць міста чоловікові стало погано, в результаті чого він помер.

Як повідомляв портал "Знай.іа" у Києві в одному з покинутих будинків знайшли труп кур'єра Glovo.

"Знай.іа" писав, що на Полтавщині правоохоронці знайшли тіло чоловіка, у якого не було голови.