У Києві помітили злодійку, яка промишляє на вокзалі, і при цьому є дружиною поліцейського. Про це стало відомо з повідомлення активіста київської Муніципальної варти" Сергія Бондаря в соцмережі Facebook.

За його інформацією, жінка, яку часто помічали за крадіжками на Центральному залізничному вокзалі, розплачується в магазинах краденими картками. Одну з таких спроб зафіксувала камера відеоспостереження в столичному маркеті.

Скрін, Facebook
Скрін, Facebook

Скрін, Facebook
Скрін, Facebook

Скрін, Facebook
Скрін, Facebook
Скрін, Facebook

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Дружина вокзального мента в магазинах розраховується краденими на вокзалі картками людей. До чого ж мерзоти, навіть не приховують, хто є бенефіціарами крадіжок. Це тільки той випадок, який потрапив на камеру", - зазначив активіст.

Крім того, він розповів про дівчину зі Львова, яка стала жертвою подібного пограбування на київському вокзалі. З її рюкзака викрали гаманець з усім вмістом. Вона звернулася до правоохоронців, але у відділенні поліції її спочатку не хотіли слухати, а потім заявили, що всі її заяви будуть марні, тому що «все-одно нікого не знайдуть».

Пізніше дівчина отримала інформацію про те, що її карткою в київському маркеті спробувала розплатитися жінка на ім'я Вікторія, можлива злодійка, чоловік якої – поліцейський, що працює на вокзалі.

Нагадаємо, що двоє громадян України в нетверезому стані на фургоні потрапили під рухомий склад поїзда Інтерсіті за маршрутом Перемишль-Щецин.

Як повідомляв портал Знай.uа, міністр інфраструктури України Владислав Криклій так намагався донести українцям гарну новину, що потрапив у дуже гучний скандал.

Також портал Знай.uа писав, що всього за рік свого існування потягу "Київ Бориспіль Експрес", які курсують від головного столичного вокзалу до аеропорту Бориспіль, встигли перевезти майже мільйон пасажирів.