У Києві в одному з тролейбусів, що курсують за маршрутом №40, стався дивний конфлікт. Подробиці інциденту розповіли у спільноті «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Як зазначають свідки, жінка кондуктор-контролер підійшла до пасажира, щоб перевірити у нього наявність квитка. Проте у відповідь чоловік запитав у жінки її документи. Та показала йому посвідчення та повторила свою вимогу. Після цього пасажир ввімкнув камеру на телефоні та почав знімати на відео контролера. Це розлютило жінку, і вона спробувала відібрати телефон у пасажира, а той, у свою чергу, почав від неї відбиватися.

У цей час у тролейбусі перебували двоє поліцейських. Вони підійшли ближче до контролера та пасажира, між якими точилася сварка. Очевидці розповіли правоохоронцям, що сталося, та повідомили, що мають відеозапис конфлікту. Натомість охоронці правопорядку ніяк не відреагували, вийшовши із тролейбуса через кілька зупинок.

Доволі дивний конфлікт стався у тролейбусі #40: жінка кондуктор-контролер підійшла до пасажира, щоб перевірити у нього наявність квитка. Чоловік натомість попросив документи жінки. Вона йому їх пред‘явила і перепитала знову про квиток. Тоді чоловік дістав мобільний телефон і почав проводити зйомку всього процесу. Працівниці Київпастранс / Kyivpastrans -у це не сподобалось і вона почала забирати телефон з рук «оператора». Зрозуміло, що це не сподобалось чоловіку і він відмахнувся від жінки. До місця конфлікту підійшли правоохоронці, які на той момент їхали у салоні громадського транспорту. Їм пояснили ситуацію, сказали, що є відеозапис і вони...просто вийшли з тролейбусу через дві зупинки, нічого не зробивши.

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 26 februari 2020

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

«Не люди, а дичину якась. Заштовхати телефон в очко жлоба і нехай там далі веде зйомку. А мусори... а що мусори? Вони - нічо, все - як завжди...», - зазначають у коментарях.

«Поліцейські не мають право затримувати людей, просто йдучи по вулиці, не при виконанні. Не потрібно гнати на них. Міняйте свої стереотипи», - відповідають коментаторам.

«Ця кондуктор років кілька тому, вимагала оплати проїзду за мою 4-річну дочку (це була провокація конфлікту). Я дуже здивована, що вона до цих пір працює», - поділилася у коментарях одна з користувачок соцмережі.

У Києві з 1 квітня зміняться ціни на проїзд у транспорті, і це не жарт.

Як повідомляє портал «Знай.uа», У Харкові Е-ticket запускають "вогнем і мечем", про пільги можна забути

Також «Знай.uа " писав, що Киянам нагадали про "смерть" талончиків у міському транспорті, - "вже зовсім скоро".