У Києві небайдужий громадянин за кермом помітив водія напідпитку у сусідньому авто та з власної волі супроводжував його до прибуття патрульної поліції. Про це розповіли у спільноті «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

«Бухого водія на Toyota AA2837II супроводжував наш читач з Дружби Народів, телефонуючи постійно на 102. І от, нарешті, його зупинили. Спочатку поводив себе нормально, погодився із тим, що бухий. А потім почав кидатися на правоохоронців та свідків», - написали у спільноті.

Також зазначається, що чоловік відрекомендувався Вадимом Олександровичем та заявив, що «він колись працював слідчим, а тому з легкістю все порішає».

Бухого водія на #Toyota #AA2837II супроводжував наш читач з Дружби Народів, телефонуючи постійно на 102. І от нарешті його зупинили. Спочатку поводив себе нормально, погодився із тим, що бухий. А потім почав кидатися на правоохоронців та свідків. Сказав, що звуть його Вадим Олександрович і він колись працював слідчим, а тому з легкістю все порішає.

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 26 februari 2020

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

«Зараз таке робиться – гірше, ніж за попередні роки! Все вирішиться за гроші! Навіть за дешевше, ніж штраф», - обурюються коментатори.

«Побільше людей відповідальних би нам, більше порядку на дорогах було б. Молодець, що супроводжував і викликав поліцію! Алкоголь і управління не сумісні, від слова зовсім», «Поліції вже давно потрібно вводити преміювання за здачу алконавта за кермом, бо деякі індивідууми зовсім знахабніли. І місце їм з мітлою на вулиці», - додають кияни.

«Хлопці, ну ось реально. Послуга драйвера по місту коштує в межах 300-400 грн. Невже це не варто того, щоб уберегти себе від подальших наслідків? Чи не простіше заплатити 300 грн і доїхати до свого дому? Навіщо такі ось пригоди? Слідчий ти, двірник чи президент, але викликай драйвера, або кидай машину і додому на таксі», - зазначає один із коментаторів.

«Є вибір не пити за кермом. Теж правильно і раціонально», - зазначає хтось.

Нагадаємо, п'яний школяр закопав 10-річного хлопчика в лісі - такої жорстокості світ не бачив.

Як повідомляв Знай. ua, двох львів'ян вбила страшна інфекція, схоже на коронавірус.

Також Знай. ua писав, що дівчина несподівано "воскресла", ледве не ставши донором мимоволі.