У понеділок, 24 лютого в Києві стався прикрий інцидент, пов'язаний із халатним ставленням дорослих до виконання батьківських обов'язків - інспектори з паркування евакуювали автівку, на задньому сидінні якої знаходилось двоє дітей.

Про це повідомляють у спільноті "Інспекція з паркування" у Facebook.

Як виявилось, батьки зачинили дітей в автівці та спокійно пішли по справах - малюків помітили інспектори з паркування та повідомили в поліцію.

У Києві батьки зачинили дітей у машині, фото: Інформатор

Вони викликали правоохоронців, зупинили евакуатор та випустили дітей.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Інспектори з паркування евакуювали повністю тонований автомобіль. Як виявилося згодом, на задньому сидінні автомобіля знаходилося двоє дітей, які були закриті батьками. Як наслідок викликали УПП, наздогнали та зупинили евакуатор. Дітей випустили. Так як водій був на місці, довелося вигрузити і сам автомобіль. Виписали постанову. Висновок простий: залишати малих дітей наодинці в атомобілі в рази гірше за неправильне паркування! Будьмо уважними до себе, своїх близьких та оточення!", - йдеться в повідомленні.

Скріншот facebook

Як повідомляв Знай.ua, вчителька групи продовженого дня з'їхала з котушок і завдала дитині жорстокі каліцтва. Її подальша поведінка змусить скрипіти зубами від злості і ще раз перевірити, на кого залишили дітей.

Також Знай.ua писав, в Україні біда з навчанням, керівникам доводиться доучувати студентів, щоб вони відповідали початковому рівню. Також стало відомо, яких саме знань не вистачає сьогоднішнім школярам.

Нагадаємо, вже на наступному тижні будемо святкувати щосили Масляну, а значить, варто підготуватися і запастися листівками для близьких, щоб привітати зі святом.