У понеділок, 24 червня, малолітня дитина випала з вікна другого поверху 10-поверхового будинку за адресою вулиця Симиренка, 2/19.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Хлопчик віком близько 7-8 років був у квартирі з мамою, сперся і продавив москітну сітку, через що впав на бетонні плити під будинком. Прибулі на місце події медики не змогли врятувати хлопчика.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

За словами очевидців, вони побачили, як з парадного №9 вискочила жінка з криками "Допоможіть!". Пізніше з'ясувалося, що це була мама випавшої дитини. Як виявилося, вона перебувала в квартирі одна з хлопчиком. Відвернувшись, жінка не побачила, як дитина залізла на підвіконня, продавила встановлену на вікні москітну сітку та випала з вікна другого поверху.

На жаль, хлопчик приземлився на бетонні плити. Прибулі на місце події медики виявилися безсилі, оскільки смерть настала від удару майже відразу. На місці працювали кілька екіпажів патрульної поліції, "швидка" та слідчо-оперативна група. Деталі трагічної події встановить слідство.

Нагадаємо, що у столиці сталася страшна трагедія. Дворічний хлопчик загинув після падіння з 8-го поверху багатоповерхового будинку.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві сталася жахлива трагедія. Після застілля, на вулиці Лариси Руденко 10 чоловік викинувся з вікна 16-го поверху.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Львові молода дівчина вистрибнула з вікна третього поверху біологічного факультету ЛНУ ім. Івана Франка.