Понеділок, 24 лютого застав киян зненацька. На столицю обрушився сильний дощ зі снігом через це на дорогах міста утворилися затори.

Через негоду практично всі основні магістралі Києва скували затори. Станом на 09:00 затори — 9 балів. Якщо хочете встигнути на роботу, то краще не потикатися на правий берег, бульвар Лесі Українки, проспект Перемоги, Голосіївський і Валерія Лобановського. Але все ж на вулицях поменше трафік залишається напруженим.

Через негоду значно зросли тарифи на таксі. Так, поїздка на Über з Виноградаря в центр обійдеться 196-267 гривень. Yandex-таксі з Мінського масиву на Майдан обійдеться в 167 гривень. Найгірше з поїздками по правому березі у Bolt. 331 гривня від метро "Мінська" до Рейтарської.

Ціна на таксі зросла в кілька разів

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Уважно вивчіть, де трафік на дорогах Києва щільніше за все, щоб дістатися до місця призначення вчасно і без запізнень. Можливо, сьогодні краще скористатися підземним громадським транспортом, щоб дістатися вчасно.

Нагадаємо, Київ став третім в Європі за розмірами і частоті дорожніх заторів у 2019 році. У світовому заліку столиця України стала дванадцятою.

Крім того, портал Знай.uа повідомляв, що у Києві - ПП з громадським транспортом, - перші подробиці.

Також Знай.uа писав, що у Сумах маршрутки почали вбивати пенсіонерів.