Українцям показали унікальні кадри з чорнобильської зони із зникаючим тваринами.

Відповідне відео з'явилося на Facebook-сторінці Чорнобильського радіаційно-екологічного біосферного заповідника.

Чорнобильська зона вже давно стала домом для граціозних коней Пржевальського. В зону відчуження цей вид коней завезли в 1998 році із біосферного заповідника "Асканія-Нова". Це була єдина популяція коней Пржевальського, яка налічувала на той момент 20 особин. В умовах зони відчуження коні добре прижилися і в декілька разів збільшили свою стартову чисельність.

Кінь Пржевальського

"Знайти коней Пржевальського в зоні відчуження не важко, але утримати в кадрі – мистецтво. Вчені знають, як це об'єднати. Діджіталізація в заповіднику проходить швидкими темпами, адже важко уявити моніторинг 226 тисяч га без дронов і фотоловушок", – йдеться у пості.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Ці дивовижні кадри зробив завідувач науковим відділом Денис Вишневський.

Коні Пржевальського

Знайти коней Пржевальського у зоні відчуження не важко, але утримати в кадрі - мистецтво. Науковці знають як це об'єднати. Діджиталізація у заповіднику проходить швидкими темпами, адже важко уявити моніторинг 226 тисяч га без дронів та фотопасток. Тож, поки спеціалісти роздивляються відео та щось там вишукують і вивчають, ми - насолоджуємося отриманими кадрами та ділимось з вами. Відео: Денис Вишневский (Denis Vishnevskiy), завідувач наукового відділу #Чорнобильськийзаповідник #chornobyl_reserve #Чернобыльскийзаповедник

Geplaatst door Чорнобильський Радіаційно-екологічний Біосферний Заповідник op Vrijdag 14 februari 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Чорнобилі "повстали" тварини, і радіація тут ні при чому, - переконайтеся самі.

Як повідомляв портал "Знай.uа" жінка, яка планувала відвідати Ухань на початку цього місяця, подякувала собаці за те, що вона пережовувала паспорт і скасувала її поїздку до міста, ураженого коронавірусом.

Також "Знай.uа" писав, що в селищі Борова, що на Харківщині, бродячий пес напав на 14-річну школярку і жорстоко покусав.