Для гостей і туристів столиці розробили три види проїзних квитків. Про це повідомила директор Департаменту економіки і інвестицій КМДА Наталя Мельник.
Ось, що вдалося дізнатися:
  • У КМДА назвали ціни на нові проїзні

Туристичних проїзних буде всього три види. Їхня вартість буде залежати від часу дії квитка.

  • 24 год обійдуться в 100 грн.;
  • 48 год - 150 грн.;
  • 72 год - 200 грн.

До того ж, хочеться нагадати, що картки для туристів - це європейська практика. У Празі півгодинна поїздка обійдеться 24 крони, а на 72 години - 310 крон (крона +/- дорівнює одній гривні). Допустимо, в іспанській Барселоні туристична картка на 10 поїздок обійдеться в 10 євро.

Так само, не варто забувати, що в Києві з 1 квітня вводиться єдиний квиток на всі види транспорту. З його допомогою можна буде сплатити за проїзд у метро, автобусі, тролейбусі, трамваї, фунікулері та міській електричці. Ціна проїзних буде залежати від кількості поїздок.

Нагадаємо, раніше Вези мене, мерзота, безкоштовно - п'яна пасажирка викрала машину таксиста, відео

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Харкові подвоять ціну на проїзд в метро - буде дорожче, ніж у Києві

Також «Знай.ua» писав, що Кияни наважилися на радикальний крок і готують "яму" для Кличка, терпець урвався