В Києві пасажири муніципального транспорту отримали можливість відслідковувати переміщення маршруток і тролейбусів у режимі реального часу. Відповідний сервіс запустив сайт «Київпастрансу».

Як повідомляється, користуватися інтерактивною картою дуже просто: досить відкрити панель інструментів, клікнувши по стрілочці, зображеної зліва.

Скрін сайту

У полі потрібно ввести номер шуканого маршруту, як називається зупинка, за яким маршрутом рухається транспорт.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

можна Відстежити всі види транспорту, обслуговуванням якого займається «Київпастранс»: трамваї, тролейбуси, автобуси, метро, міська електричка і деякі маршрутки.

Сервіс зручний для тих, хто планує поїздку і хоче знати, коли прибуде його транспорт, а також тим, хто вперше їде за маршрутом і не знайомий з розташуванням зупинок.

Нагадаємо, Новий рік 2020 подарує казкове щастя, але не всім: кому із знаків Зодіаку січень підставить підніжку.

Як повідомляв Знай.uа, "Один вдома", "Гремліни" і "Сніговик": оприлюднений список найкращих різдвяних фільмів.

Також Знай.uа писав, що Львів перетворився на звалище після Нового року: огидні наслідки бурхливої вечірки показали всій Україні.