У Києві вже добу шукають неповнолітню дівчинку в рожевій шапці.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

У Києві в Деснянському районі розшукують неповнолітню Марченко Альбіну Юріївну. Відомо, що 13-річна дівчинка пішла з дому і так і не повернулася. Зараз про її місцезнаходження нічого не відомо. Родичі і поліція просять допомоги.

Марченко Альбіна

Правоохоронці повідомляють, що Вероніка зникла 18 лютого. Особливі прикмети зниклої: на вигляд 13-14 років, зріст 170 сантиметрів, повної статури, волосся темно-русяве до плечей. Дівчинка була одягнена в чорну куртку, темні джинси і рожеву шапку.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Якщо ви бачили цю дівчинку, то прохання повідомити про це па спеціальну лінію 102. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя і здоров'я дитини.

Нагадаємо, що на Рівненщині 19-річна мати побила новонародженої дитини, а потім закрила її в кімнаті гуртожитку і безслідно зникла.

Як повідомляв портал Знай.uа , під Дніпром 2-річного хлопчика знайшли біля річки. Він зник у селі Звонецкое Солонянського району.

Також портал Знай.uа писав, що в одній зі шкіл Києва стався жахливий інцидент - дівчинка зробила крок з вікна третього поверху.