Київ обзавівся новим муралом, який намалював відомий київський художник - Віталій Гидеван. Новим героєм його графіті стала симпатична собачка породи коргі, яка їде верхи на скейті. А на спині у неї є купа солодощів і книг.

Мурал прикрашає одну із стін дитячого садка "Золотий колосок", який розташований на Софіївській Борщагівці.

Свій новий мурал художник присвятив вірі в себе і свої сили. «Просто ухвати свою мрію за хвіст і залиш всі перешкоди позаду, як цей милий песик. Збери найкращі спогади і рухайся назустріч новим пригодам разом зі своїми кращими друзями», — написав Гидеван.

На муралі зображена популярна собачка породи коргі. З висунутим язиком і з вітерцем вона катається на скейтборді і везе з собою солодощі, підручники та ігри. У Виталия навіть цікавились, чи не є собачка прототипом коргі Ллойда - амбасадора Києва , який прославився завдяки ролику на YouTube. Художник приємно здивувався і відповів, що про Ллойда не чув раніше.

У цілому на створення мурала з коргі пішло 7 годин і близько 30 балонів фарби. У планах художника зробити малюнки з усіх боків дитячого садка на Борщагівці. Так, раніше він вже помістив на одну зі стін різнобарвну коалу.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що руці Віталія Гидевана належить далеко не одна яскрава робота на стінах в Києві. Так, в Києві біля метро «Дніпро» оселився символ 2020 року. А от до Дня святого Миколая майстер подарував столиці мурал на території дитячого садка №680 за адресою вулиця Гродненська, 11а.

Ще одна робота художника - символ 2020 року

Нагадаємо, раніше 115 років з дня народження Сальвадора Далі: що геній сюрреалізму розповідав про себе

Як повідомляє портал «Знай.ua» Художник перетворює харчової сміття у твори мистецтва. Його фантазія не має меж. Завдяки своїй творчості він став популярним в мережі

Також «Знай.ua» писав, що Портрет інтернет-зірки прикрасив стіну будинку під Одесою: яскраві фото доброзичливою морди