Київські дівчата-підлітки побили бездомного через те, що він відмовився купувати їм випивку.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

Так, в неділю 16 лютого група дівчат-підлітків звернулася до бездомного з проханням придбати випивку, так як у них немає відповідних документів. Той відмовився виконувати побажання, після чого дівчата почали бити його.

Троє підлітків повалили бездомного на землю і стали бити ногами по голові. На щастя, небайдужі перехожі побачили напад і втрутилися. Вони затримали підлітків до приїзду наряду поліції і бригади швидкої допомоги.

Скріншоти

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

У свою чергу дівчата все заперечували і звинуватили бездомного в крадіжці грошей. При цьому підлітки весь час намагалися втекти.

Прибулі правоохоронці довели підлітків до істерики. Наймолодший хлопчик Захар навіть зомлів. Поки його оглядали, іншим хуліганам вдалося втекти.

Видео 18+ Вчера на Закревского банда малолеток избила бездомного мужчину по имени Анатолий. Началось все с того, что «детки» попросили его купить им алкоголь. Когда тот сделал то, что его просили, «детки» начали избивать его - повалили на землю и били ногами по голове. Повезло, что вмешался случайный прохожий, который вызвал полицию и скорую. Когда приехали полицейские - группа подростков начала впадать в истерику. Самый младший (по имени Захар) упал в обморок и пока его осматривали медики и полицейские - остальные скрылись. А как развлекаются ваши дети?

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 17 februari 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Харкові 11-річний хлопчик спробував покінчити життя самогубством, щоб привернути увагу матері.

Як повідомляв портал Знай.ua , в Одесі працівниця школи, щоб заспокоїти підлітка, спочатку підвищувала голос, а потім грубо смикала його за руку, щоб хлопець не хотів йти до вбиральні.

Також портал Знай.ua писав, що у Києві маленького хлопчика завалило трьома металевими дверима.