Уродженець міста Українка Обухівського району Київської області, 17-річний Данило Куцан зник 14 лютого. З тих пір про нього немає ніяких даних, повідомили в «Службі розшуку зниклих дітей».

За даними правоохоронців, неповнолітній хлопець покинув місце свого проживання за адресою провулок Дніпровський, 21, в п'ятницю, 14 лютого. Востаннє його бачили в місті ввечері, близько 19:00 того ж дня.

Наразі ні поліція, ні рідні хлопчика не змогли встановити його місце знаходження. Всіх, хто що-небудь знає про те, де може перебувати Данило, просять повідомляти на гарячу телефонну лінію поліції.

17-річний Данило Куцан, фото: «Служба розшуку зниклих дітей»

Як повідомляється, хлопець виглядає на свій вік, худорлявий, зріст 170 сантиметрів, обличчя овальної форми, кароокий. Особлива прикмета - у хлопчика є помітний дефект мови.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У день зникнення був одягнений в худі білого кольору з капюшоном, темні спортивні штани і взутий в кросівки.

Нагадаємо, що на Рівненщині 19-річна мати побила новонароджену дитину, а потім закрила її в кімнаті гуртожитку і безслідно зникла.

Як повідомляв портал Знай.uа , під Дніпром 2-річного хлопчика знайшли біля річки. Він зник у селі Звонецкое Солонянського району.

Також портал Знай.uа писав, що в одній зі шкіл Києва стався жахливий інцидент.