Київський маршрутник влаштував жорстоку бійку з водієм, який підрізав його на дорозі, прямо на очах ошелешених пасажирів. Про це розповіли в співтоваристві "Київ Оперативний" в соціальній мережі Facebook, опублікувавши відповідне відео, зняте очевидцями бійки.

Як повідомляється, ініціатором боїв без правил став водій маршрутного автобуса №212. Під час руху його "підрізав" мікроавтобус марки Mercedes. Пробачити таку витівку маршрутник не зміг – наздогнав злощасний мікроавтобус і влаштував перепалку з його водієм. Словесний конфлікт переріс у кулачні бої, за якими спостерігали схвильовані пасажири маршрутки.

Деякі коментатори вважають, що це смішно, інші ж упевнені, що подібна поведінка водіїв не повинна ставати нормою.

Маршрутчика, із людьми в середині, на дорозі «підрізав» водій білого бусіку #Mercedes. Ну, маршрутчик не розгубився, наздогнав і почав виховувати. Тоді обидва зупинилися і влаштували кулачний бій. Київ, Іподром, маршрутка #212

Geplaatst door Киев Оперативный op Zaterdag 15 februari 2020

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

«Треба було допомогти водієві автобуса», «А потім попросив передати по 5 грн за видовище», «От якби хтось із пасажирів сів за кермо і поїхав - від тоді шоу було б на 12 балів», «Ось це розумію проїзд за 8 грн, тобі тут кулачні бої покажуть у вуличних умовах, не те що ваші бокси в залі», «Це за додаткову плату чи входило у вартість проїзду?», «Бійцівський клуб», «На маршрутці повинна бути табличка - "Можна заходити з попкорном"», - сміються кияни.

«Ті, хто їдуть в салоні маршрутки, завжди думають, що їх підрізають. А насправді бачили б вони, як водій возить їх на дорозі. Межа була, коли водій выперся на реверс мосту Патона, і топив як скажений», - зазначають інші.

Нагадаємо, Київі маршрутник ледь не скалічив дитину заради десятка гривень, - "придавив дверима і поїхав".

Також Знай.uа писав, що у Сумах маршрутки почали вбивати пенсіонерів.

Портал Знай.uа повідомляв, що Кличко показав посинілу "картку киянина", українці були ошелешені: "Де каштанчики?!"