У Києві небайдужий перехожий врятував немовлят від загибелі. Проходячи повз паркову чоловік почув відчайдушні крики дітей. Зрозумівши, що вони замкнені в холодному автомобілі вирішив допомогти їм та самостійно звільнив дітей із холодної пастки.

Інцидент відбувся в Обухові. Як виявилося, батьки залишили дворічну дівчинку та хлопчика, якому ще й не виповнилося року в легковому автомобілі без їжі та води і відправилися в супермаркет.

Про це повідомляє Politeka

Незабаром на місце події прибула поліція та повернулися до машини батьки.

Працівники поліції провели профілактичну бесіду. Крім цього за неналежне виконання батьківських обов'язків, мати притягнули до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення, - повідомили в поліції.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також Знай.ua писав про Гучне розслідування про поїздку Зеленського в Оман змусило Мендель заворушитися

Як повідомляв Знай.ua Коломойський з прибічниками тепер вироблятимуть боєприпаси і зброю на Прикарпатті

Нагадаємо, Чорновол із Добкіним згадала "молодість" у прямому ефірі - "Крала шапки і спала з Януковичем"